Zostań partnerem

Reprezentujemy całą branżę materiałów pirotechnicznych, dlatego też zależy nam na ścisłej współpracy z każdym zainteresowanym podmiotem, działającym na tym samym rynku. Wspólnie możemy lepiej i skuteczniej podejmować i realizować działania mające na celu wsparcie, ochronę oraz promocję branży. Mamy wspólne cele i założenia, dlatego też zachęcamy do kontaktu z nami, w celu ustalenia i zaplanowania przyszłych aktywności oraz jak najlepszej strategii komunikacyjnej.
Zostań naszym partnerem i na bieżąco otrzymuj informacje o działaniach Fundacji!

Zapraszamy Wszystkich do brania czynnego udziału w pracach i aktywnościach podejmowanych przez Fundację w imieniu branży pirotechnicznej.

Fundacja Rozwoju i Edukacji Pirotechnicznej

JAK MOŻESZ POMÓC FUNDACJI?

Podziel się z nami swoimi pomysłami!

Jak wyglądają Wasze codzienne obowiązki? Jakie pytania i wątpliwości najczęściej mają Wasi klienci? Co na co dzień robicie dla branży pirotechnicznej? Jakie pokazy i wydarzenia organizujecie lub współorganizujecie? Podzielcie się z nami tymi informacjami – Fundacja z przyjemnością wesprze promowanie Waszych działań, ale także – w wypadku negatywnych publikacji w mediach – podpowie jak neutralizować negatywne przekazy.

Wesprzyj Fundację!

Codziennie podejmujemy działania na rzecz rozwoju branży, planujemy między innymi badania, które mają na celu zmierzyć realny wpływ fajerwerków na środowisko, a także wykonać pomiary hałasu, dlatego zachęcamy Państwa do wsparcia – każda, nawet mała cegiełka pozwoli zrealizować wspólny cel.

Zrzutka od 1zł, każda kwota się liczy!

lub zapraszamy do wpłat na konto: